دهان، دندان، فک و صورت / دارو، درمان، تغذیه، مواد / بیماری، ناهنجاری، بهداشت /

جوانه دانه تره استحكام بخش دندان ها

براي تهيه اين نوع جوانه، دانه ها را پس از شست وشو لابه لاي دستمال تميزي پهن كرده و روزي دو الي سه مرتبه دستمال را با اسپري مرطوب كنيد. چنانچه دانه ها همواره مرطوب نگه داشته شوند، جوانه ها پس از پنج الي شش روز قابل رويت مي شوند. دانه تره پس از جوانه زدن، حاوي فيبر فراواني مي شود كه منبع غذايي خوبي براي تنظيم متابوليسم و هضم دستگاه گوارش است. جوانه تره علاوه بر آنكه حجم زيادي از معده را اشغال مي كند و مانع از پرخوري مي شود، به دليل كلسيم فراوانش، استخوان ها را تقويت كرده و علاوه بر حفظ سلامت دندان ها موجب تنظيم و بهبود عملكرد سيستم عصبي، عضلات و سيستم گردش خون مي شود. سولفايدهاي موجود در اين ماده غذايي به عنوان ماده اي موثر در كنترل رشد تومورهاي بدخيم شناخته شده و احتمال ابتلابه سرطان را به ميزان قابل توجهي كاهش مي دهد. تركيبات مغذي موجود در جوانه تره فشار خون را تنظيم كرده و با كاهش احتمال تشكيل لخته خون، خطر بيماري هاي قلبي را كمتر مي كند. ويتامين ث موجود در جوانه تره عملكرد بسياري از واكنش هاي بدن را بهبود بخشيده و نياز بدن را براي ترميم بافت ها و تقويت سيستم ايمني برطرف مي كند.
پتاسيم، روي، منيزيم، فسفر و آهن املاح ضروري براي بدن است كه در جوانه تره موجود بوده و رشد و تكامل انسان را تسريع مي بخشد
ایران- 18 شهریور 1389


Tags: 
تعداد نمایش ها: 999

بازگشت به فهرست


 
مطلب خود را بنویسید*
:) ;) :D 8) :( :| :\ :cry: :evil: :o :oops: :{} :?: :!: :idea:
محافطت در مقابل اسپم (کپچا)
بارگذاری تصویر